Τρόποι αποστολής:

  • Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα: Παρακαλώ επικοινωνήστε πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας προκειμένου να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.
  • Αποστολή μέσω courier: Η αποστολή μέσω courier χρεώνεται με βάση το βάρος και την περιοχή όπου η μεταφορική εταιρεία courier καλείται να μεταφέρει το δέμα.
  • Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας: Η επιλογή αυτή ισχύει όταν στην παραγγελία υπάρχει τουλάχιστον ένα (1) ογκώδες αντικείμενο το οποίο καθιστά την αποστολή μέσω Courier ασύμφορη, συνεπώς επιλέγεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Το δέμα παραδίδεται σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Η αντικαταβολή σε αυτή την περίπτωση παύει να ισχύει και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω κάρτας κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
  • Για αποστολές ογκωδών αντικειμένων καθαρής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 100€ υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής της αποστολής από τον πελάτη από την μεταφορική εταιρεία Κronos Transports – Αφοί Δρακάκη, Επιδαύρου 13, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233, Αθήνα. Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί την προώθηση της αποστολής σε κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδος, το κόστος επιπλέον μεταφοράς επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Ο τρόπος αποστολής μπορεί να αλλάξει από την εταιρεία μας χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την σωστή παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη. H εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, καταστροφές, απώλειες ή αλλοιώσεις των προϊόντων από την υπηρεσία Courier ή την μεταφορική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την αποστολή της παραγγελίας. Στην περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής, η παράδοση από την εταιρεία Courier ή την μεταφορική εταιρεία, μπορεί να καθυστερήσει ή να υπάρξουν λοιπά προβλήματα για τα οποία η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η εταιρεία ISOPAINT θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή).